Back to All Events

Helsinki Distilling Companyn tisletasting

"Ensimmäisenä ja ainoana tislaamona Helsingissä yli sataan vuoteen The Helsinki Distilling Companylla on suuri ilo ja kunnia olla mukana Turku Food & Wine Festivaaleilla. Erityisesti Suomi 100 -tuotteemme sekä niistä tehdyt kesäiset cocktailit ovat maistamisen arvoisia!  Kävijöillä on tänä vuonna ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan meidän ainutlaatuisiin tisleisiin!" -Mikko Mykkänen, Master Distiller

Helsinki Distilling Companyn Brand Ambassador Luna Seppä, vie teidät tisleiden maukkaaseen maisteluun Turku Food & Wine Festivaaleissa, tapahtumassa maistellaan kolmea eri tislettä, painoitettuna Suomi 100 -tuotteisiimme!

Tastingin hinta 25€. Tastingiin voi osallistua myös ilman tapahtumalippua. Osta lippusi tastingiin alla olevasta linkistä tai ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@foodandwineturku.com. 

Aika Perjantai 28.7.2017 klo. 17.00

Paikka: Forum Marinum yläkerta, käynti ravintola Göranista tai festivaalialueelta.