Back to All Events

Samppanjatasting

Champagne Palmer perustettiin vuonna 1947 ja sitä luonnehditaan osuvasti osuuskuntien kuninkaaksi. Tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan viettävän Champagne Palmerin tuotantotilat sijaitsevat Reimsissa, Champagnen sydämessä. Sen filosofiaan kuuluvat tinkimätön laatu ja pitkät kypsytysajat. Erityisen kuuluisa Palmer on vanhoista vuosikerroistaan ja isoista pulloista, joiden tanssitus tehdään edelleen käsityönä. Vuonna 2012 tila lähti ensimmäistä kertaa mukaan kansainvälisiin kilpailuihin, ja menestys arvostetuissa kilpailuissa, kuten International Wine Challenge, IWSC ja Champagne & Sparkling Wine World Championships, on ollut päätähuimaavaa. Lyhyessä ajassa Champagne Palmer on ajanut tiensä maailmankartalle ja samppanjan ystävien sydämeen. Turku Food & Wine Festin tastingissa sinulla on mahdollisuus päästä maistamaan mm. voitokasta Blanc de Blancia, kategoriansa voittanutta Blanc de Noiria ja tänä vuonna parhaaksi vuosikertasamppanjaksi valittua vuosikertaa 2008. Tastingin pitää viinimestari ja Champagne Palmerin maahantuoja Päivi Eklund.

Tastingin hinta 40€. Osta lippusi tastingiin alla olevasta linkistä tai ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@foodandwineturku.com. 

Aika Lauantai 29.7.2017 klo. 14.00

Paikka: Forum Marinum yläkerta, käynti ravintola Göranista tai festivaalialueelta.